Γκάλης: Το μπάσκετ ανήκει στους χιλιάδες αθλητές του, στους προπονητές τους και στους φιλάθλους του
Ο θρυλικός παλαίμαχος άσος ζητά να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη και να ληφθούν μέτρα για την προστασία του αθλήματος

Ο θρυλικός Νίκος Γκάλης έκανε τη δική του παρέμβαση για την υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έκτακτη συνάντηση Βρούτση με ΕΟΚ, ραγδαίες οι εξελίξεις
Μάλιστα υπογράμμισε ότι το άθλημα ανήκει στους αθλητές, στους προπονητές και στους φιλάθλους του, ζητώντας παράλληλα να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη και να ληφθούν μέτρα για την προστασία του μπάσκετ.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Το μπάσκετ ανήκει στους χιλιάδες αθλητές του και στους προπονητές τους, από τα γηπεδάκια στις αυλές των σχολείων και στις γειτονιές μέχρι τα επαγγελματικά γήπεδα. Από εκεί προκύπτουν και οι υγιείς φίλαθλοι. Ας ξεκαθαρίσει τα πάντα η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία ας θωρακίσει το αγαπημένο μας άθλημα»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News