Η Αχαγιά ΄82 νικήτρια στο ντέρμπι με Κρόνο Αγίου Δημητρίου
Η Αχαγιά ΄82 πέτυχε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, το οποίο κλίθηκε στις λεπτομέρειες.
Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν αυτό που διεξήχθη στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαϊας, με την Αχαγιά ΄82 να επικρατεί επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με σκορ 85-83 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της National League 2. Η ομάδα του Σπύρου Γκοργκόλη προηγείτο σταθερά σε όλο το παιχνίδι με μεγάλες διαφορές και παρότι απειλήθηκε στο φινάλε, έδειξε ψυχραιμία και έφτασε ένα πολύ σημαντικό ροζ φ.α.
Διαιτητές: Τούσης-Κάννης-Αποστολόπουλος. Τα 10λεπτα: 24-14, 46-34 (ημ.), 72-61, 85-83.
ΑΧΑΓΙΑ΄82 (Γκοργκόλης): Λυμπέρης 16 (3), Γκόβας 31 (5), Τασσόπουλος 25 (5), Ταρναρής 2, Στάθης 8 (1), Παπαδόπουλος 3 (1), Μπιλιούρης.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Στεφανάκης): Β. Ξιούρας, Αρμάος 5, Γ. Ξιούρας 8, Μπουργάνος 19 (4), Καραχάλιος 2, Αλεξόπουλος 8 (1), Μαντούβαλος 2, Ροζάκης 19, Μπιλάλης 20.
Ο προπονητής της Αχαγιάς ΄82 Σπύρος Γκοργκόλης δήλωσε τα εξής: «Οταν μια ομάδα αγωνίζεται με μια 7άδα αθλητών με αντίπαλο που διαθέτει τέτοια ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του, δεν είναι τόσο σημαντική η τακτική που θα ακολουθήσει, αλλά η θέληση και η πίστη που θα δείξει για τη νίκη. Ολα τα παιδιά θέλησαν να δώσουν απαντήσεις εντός γηπέδου για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και τα κατάφεραν περίφημα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Κουρούτα: Κατάμεστη για επίδειξη γυμναστικής ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Γιόρτασε η Παναγία των Καταφυγίων στα Χαλκιάνικα της Ακράτας ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
