Η Δράκου στην 4η θέση στο μίτινγκ της Ρώμης
Έπεσε, το Σάββατο (28/6), η αυλαία του διεθνούς μίτινγκ Sette Colli που φιλοξενήθηκε στη Ρώμη, με τον Στέργιο Μπίλλα στα 50μ. πεταλούδα και την Νόρα Δράκου στα 50μ. ελεύθερο να τερματίζουν στην τέταρτη θέση.
Συνολικά πέντε ελληνικές συμμετοχές περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα της διοργάνωσης.
Στα 50μ. πεταλούδα ο Στέργιος Μπίλας τερμάτισε ταυτόχρονα με τον Γερμανό Λούκα Νικ Αρμπρούστερ σε χρόνο 23.41 και κατετάγη τέταρτος. Την πρώτη θέση πήρε ο Ελβετός παγκόσμιος πρωταθλητής Νόε Πόντι με 22.74 και ακολούθησαν ο Ρώσος Εγκόρ Κορνέφ με με 23.11 και ο Αιγύπτιος Αμπντελραχμάν Ελαραμπί με 23.21.
Με χρόνο 25.22, η Πατρινή Νόρα Δράκου κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 50μ. ελεύθερο. Στο πιο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η 19χρονη Ιταλίδα Σάρα Κέρτις με 24.74, ενώ τα 25 δευτερόλεπτα «κατέβηκε» και η συμπατριώτισσά της Σίλβια Ντι Πιέτρο (24.81). Τρίτη ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πέτρα Σενάνσκι από την Ουγγαρία με 25.02.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Apple Watch Series 12 επαναφέρει την κεραμική έκδοση μετά από 7 χρόνια
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Δωρεά αθλητικού υλικού από τον Σύλλογο «Πείρος» στην Αθλητική Ένωση Αλισσού ΦΩΤΟ
Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το macOS 27 Golden Gate
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
