Η ΕΟΚ απάντησε με ανακοίνωση για το…Πρωτοδικείο

Η ΕΟΚ απάντησε με ανακοίνωση για το...Πρωτοδικείο

Η ΕΟΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ΕΟΚ είναι αναγκασμένο να ενημερώσει ότι ουδέποτε προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης. Αν έχει συμβεί αυτό από μεμονωμένα σωματεία, έχει συμβεί εν αγνοία του.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ το μόνο που έχει πράξει, είναι να αποφασίσει τη μετάθεση των εκλογών, σεβόμενο την απόφαση του Πρωτοδικείου που του προσκόμισαν σωματεία μέλη του, έχοντας κερδίσει το αυτονόητο δικαίωμα συμμετοχής στην ύψιστη δημοκρατική διαδικασία της γενικής συνέλευσης και των αρχαιρεσιών. Ελπίζοντας δε ότι μέχρι τότε αυτές οι εκδηλώσεις θα μπορούν να γίνουν δια ζώσης, όπως εκ συστάσεως της δημοκρατίας προβλέπεται και συμβαίνει.

Το μεγάλο ερώτημα το οποίο επικρατεί σήμερα στον χώρο της καλαθοσφαίρισης είναι αν οι κύριοι αυτοί  θέλουν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία όλα τα ενεργά σωματεία με πραγματική αθλητική δραστηριότητα ή μόνο αυτά που επιλέχτηκαν με διαδικασίες περίεργες και συμπεριλήφθηκαν στο μητρώο που κατήρτισε η ΓΓΑ.

Στη γενική συνέλευση ομοσπονδίας με συνταγματική και δημοκρατική επιταγή, συμμετέχει το σύνολο των αθλητικών σωματείων που έχουν πραγματική αθλητική δραστηριότητα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr