Η ΕΣΠΕΠ έριξε «καμπάνα» 2 αγωνιστικών σε αθλητή

Η ΕΣΠΕΠ έριξε «καμπάνα» 2 αγωνιστικών σε αθλητή

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών για αθλητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ερμή Πατρών για άγνωστους λόγους για το παιχνίδι Ερμης-Παμβοχαϊκός, στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών και είχαν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα.

 

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΣΠΕΠ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι επέβαλε ποινή αποκλεισμού στον αθλητή και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ ενώ και το σωματείο θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ.

 

Αυτό σημαίνει ότι ο  Ερμης θα αγωνιστεί χωρίς τον συγκεκριμένο αθλητή στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι των play-offs.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΠ: «Κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Σ.ΠΕ.Π. με αριθ. πρακτικού 3/22.3.2023 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή: Στον Αθλητή του σωματείου Π.Κ., με ποινή αποκλεισμού για δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 100€. Στο σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 100€. Τα παραπάνω χρηματικά πρόστιμα θα πρέπει να κατατεθούν στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Ένωσης στην Εθνική Τράπεζα και να αποσταλεί το καταθετήριο. Επίσης το σωματείο οφείλει, να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και τυχόν υποτροπή στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επιφέρει στην υποβολή διπλασιασμού της εκάστοτε προβλεπόμενης ποινής τιμωρίας».

 

 

 

 

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ