Η πρόταση της Ντόρας για ιδιωτικά πανεπιστήμιο στην Πάτρα
Η Μπακογιάννη ζήτησε η Περιφέρεια να κάνει γνωστό ότι διαθέτει μεγάλη έκταση και αυτό θα αποτελέσει δέλεαρ για φημισμένα ιδιωτικά πανεπιστήμια τα οποία πρώτα από όλα ζητούν μεγάλους χώρους για να κάνουν campus.
Ανάμεσα στα όσα συζητηθήκαν στην προχθεσινή συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας με την Ντόρα Μπακογιάννη, η τελευταία στάθηκε ιδιαίτερα σε ένα συγκεκριμένο τομέα.
Αυτό της έλευσης ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Πάτρα, κάτι που σχολίασε και ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης ο οποίος είπε ότι δυστυχώς δεν έρχονται τέτοια ιδρύματα στη περιοχή μας, αφού προτιμούν την Αθήνα.
Η Μπακογιάννη ζήτησε η Περιφέρεια να κάνει γνωστό ότι διαθέτει μεγάλη έκταση και αυτό θα αποτελέσει δέλεαρ για φημισμένα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
«Θα βοηθήσω και εγώ με τις γνωριμίες μας για να έρθουν ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Πάτρα, κάτι που θα στηρίξει ποικιλοτρόπως στην οικονομία σας» είπε με νόημα η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Ο Ναυτικού Ομιλος Πατρών και η Εβελίνα Κουλέτα
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Συνάντηση των γυναικών του Συλλόγου «Οι Τρυπιώτισσες» στον Ελαιώνα ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
