Ικανοποίηση παρά την ήττα στον Προμηθέα 2014: «Τέτοια παιχνίδια θέλουμε να παίζουμε!»
Η μαχητικότητα των παικτών του Προμηθέα 2014 και η συνεχής βελτίωση της ομάδας είναι τα μεγαλύτερα κέρδη από το ντέρμπι της National League 1 με τον Απόλλωνα που κρίθηκε στην παράταση.
Μπορεί ο Προμηθέας 2014 να έχασε από τον Απόλλωνα στην παράταση, όμως στην ομάδα του Γιάννη Ντάγιου επικρατεί ικανοποίηση και για τη συνολική εικόνα της ομάδας και για τη μαχητικότητα των παικτών και – κυρίως – για τη βελτίωση που παρουσιάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι οι νεαροί «Προμηθείς».

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που έλεγαν μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης παράγοντες του Προμηθέα ότι «τέτοια παιχνίδια θέλουμε να παίζουμε μέσα στη χρονιά!», προσθέτοντας παράλληλα ότι «τα νέα παιδιά της ομάδας μας αποκτούν εμπειρίες και γίνονται ακόμη καλύτεροι παίκτες».

Παράλληλα, ο προπονητής του Προμηθέα 2014 Γιάννης Ντάγιος δήλωσε τα εξής στην «Π» αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: «Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι. Περιμέναμε ότι η έδρα του Απόλλωνα θα είναι πολύ δυνατή. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την νίκη».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Το σχολείο μοσχοβόλησε…παράδοση στο Πλανητέρο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Ζώδια σήμερα 21/8: Αισιοδοξία, όραμα και σταθερά βήματα!
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
