Ηλιόπουλος: «Αν κάποιος βρίσκεται σε παράκρουση, αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης»
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Το έκτακτο τηλεοπτικό μήνυμα που θα κάνει την Πέμπτη, 18.11.2021, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλεί… πολιτική κόντρα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως αμέσως μετά θα απαντήσει, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να λέει πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ «βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση»!
Από την πλευρά του, με ανακοίνωση απαντά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
«Ενημερώνουμε τον κ. Οικονόμου ότι αν κάποιος βρίσκεται σε παράκρουση, αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης που παρά τους 17.000 νεκρούς παριστάνει ότι κυβερνά μια άλλη χώρα και μιλά για covid free καλοκαίρι και για επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος, ενώ καθημερινά έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων και συμπολίτες μας να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ», αναφέρει συγκεκριμένα.
«Ως εδώ η κοροϊδία», σχολιάζει συνεχίζοντας και καταλήγει: «Η χώρα χρειάζεται πρωθυπουργό και κυβέρνηση με συναίσθηση της πραγματικότητας και με πολιτική βούληση να δράσει για να σταματήσει η τραγωδία. Και όχι διαγγέλματα – κοροϊδία να μας παραπλανούν ότι τάχα διανύουμε το “τελευταίο μίλι”».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος του Σίδνεϋ Αυστραλίας στην Αιγείρα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Η Google δοκιμάζει αρχική σελίδα χωρίς κουμπί αναζήτησης τι το αντικαθιστά
Συνεργασία Εξωραϊστικού Συλλόγου «Μπούκας» με την Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Το WhatsApp λύνει επιτέλους ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα στο iPhone
