Ημαθία: Έκρυψε ναρκωτικά σε μνήμα συγγενικού του προσώπου
Αστυνομικοί εντόπισαν κάνναβη και ζυγαριές ακριβείας σε κοιμητήριο της Αλεξάνδρειας – Συνελήφθη 36χρονος

Μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη κρυψώνα για την αποθήκευση ναρκωτικών επέλεξε ένας 36χρονος στην Ημαθία, ο οποίος φέρεται να έκρυψε κάνναβη στο μνήμα συγγενικού του προσώπου.
Η περίεργη επιλογή αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, οι οποίοι εντόπισαν την ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας σε κοιμητήριο οικισμού του δήμου Αλεξάνδρειας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2026. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στον χώρο του μνήματος 38,18 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Ο 36χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Η Ελληνική Αστυνομία έχει δημοσιοποιήσει σχετικό βιντεοληπτικό υλικό από την έρευνα, μέσω της επίσημης σελίδας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News