Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ 62χρονη που πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει
Νέα απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (8/4) στο Ηράκλειο Κρήτης. Μια 62χρονη γυναίκα – σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ – προσπάθησε να αυτοκτονήσει, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Όλα συνέβησαν, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, όταν ο γιος θέλησε να επισκεφθεί την 62χρονη μητέρα του η οποία μένει μόνη της σε σπίτι κοντά στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Ο γιος μπαίνοντας μέσα στο σπίτι είδε την μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις ενώ δίπλα της βρήκε χάπια πεσμένα στο πάτωμα. Χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου μετέφεραν εσπευσμένα την 62χρονη γυναίκα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν ότι η 62χρονη αντιμετωπίζει χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- φέρεται να μην είναι η πρώτη φορά που αποπειράται να αυτοκτονήσει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
