Ηττα στο φινάλε για την Ενωση, 76-69 από ΚΑΟΚ
Η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ έχασε στις λεπτομέρειες από τον ΚΑΟΚ στην Κόρινθο, με το παιχνίδι να κρίνεται στο φινάλε.
Την ήττα από τον ΚΑΟΚ στην Κόρινθο με σκορ 76-69 γνώρισε απόψε η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ.
Διαιτητές: Ραπτογιάννης-Τούσης. Τα 10λεπτα: 17-14, 36-32 (ημ.), 56-52, 76-69.
Ο προπονητής της Αθλητικής Ενωσης Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ Σπύρος Γκοργκόλης δήλωσε τα εξής: «Ηταν μια καλή προσπάθεια από την ομάδα μας, η οποία δεν ολοκληρώθηκε κυρίως λόγω των πολλών και γρήγορων φάουλ που χρεώθηκαν σχεδόν όλοι οι βασικοί μας παίκτες πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Αναγκαστήκαμε έτσι να χρησιμοποιήσουμε ιδιαίτερα σχήματα. Στο τέλος δύο χαμένα λέι-απ έκριναν το τελικό αποτέλεσμα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Εκδηλώσεις για την 82η επέτειο της απελευθέρωσης – Η ομιλία Πελετίδη ΦΩΤΟ
Τρείς ταινίες κρυμμένα διαμάντια στο Apple TV
Gemini δωρεάν: Από 9 Οκτωβρίου χάνεις τα «δυνατά» μοντέλα — τι μένει
Χαραλαμπόπουλος: Η αποκάλυψη για τη Λίνα Πρίντζου, ο πατέρας του και το «Ριφιφί»
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
