Just the 2 of Us: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 6ης σεζόν
Το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την έκτη σεζόν του «Just the 2 of Us» που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 στον Alpha.
Το τρέιλερ του «Just the 2 of Us» μεταφέρει τον τηλεθεατή σε μια μπουάτ της δεκαετίας του ’60. Ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Σταυροπούλου ετοιμάζονται να διασκεδάσουν τους θαμώνες του μαγαζιού, ενώ η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής προετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά.
Στο τρέιλερ του «Just the 2 of us» ακούγεται το τραγούδι «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω», με μια παραλλαγή στους στίχους. Ο Νίκος Κοκλώνης, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής τραγουδούν «Πάρτε όλοι θέσεις επιτέλους τώρα ξεκινάμε, Σάββατο είναι που αλλού να πάμε, βάλτε τώρα Alpha, είναι οκτώ» και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό και τη θετική τους διάθεση για τον νέο κύκλο του «Just the 2 of us».
View Video – no integration ID provided
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Δύο ακόμη ομάδες φιλοξενήθηκαν στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία
