Καινούργιο: Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή γέφυρας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Πρόκειται για την κατασκευή του γεφυριού στο Λιγόρεμα στην περιοχή του Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου.
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του γεφυριού στο Λιγόρεμα στην περιοχή του Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Οι εργασίες επί της ΕΟ Αγρινίου-Θέρμου, που ήταν σε εξέλιξη από τα τέλη καλοκαιριού, ολοκληρώθηκαν με την παράδοση του γεφυριού και την άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
Νωρίτερα το καλοκαίρι οι κάτοικοι είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την πορεία συγκεκριμένων αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή με την Περιφέρεια να φέρει σε υλοποίηση ένα από αυτά.
Κατά το παρελθόν οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από το ρέμα στη θέση Λιγόρεμα και ουσιαστικά ζητούν μία οριστική λύση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Ημερίδα kalavrita Canyon Hotel & spa με Χορηγό το Patrapress
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
