Καταγγέλουν διώξεις οι αγρότες του Αιγίου
Ο Αγροτικός Σύλλογος μιλά για καθεστώς τρομοκρατίας.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας» με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι διώκονται μέλη του τα οποία έχουν κληθεί στο ΑΤ Τροχαίας Αιγιάλειας για να δώσουν καταθέσεις, καθώς συγκεντρώνεται προανακριτικό υλικό για τις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις στην Αιγιαλεία.
Ο Αγροτικός Σύλλογος μιλά για καθεστώς τρομοκρατίας: «Στόχος τους είναι η καταστολή και τρομοκράτηση των αγροτών που αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να παραμείνουν στα χωράφια τους, ενάντια στην πολιτική που τους καταδικάζει στη φτώχεια».
Και καταλήγει: «Η κυβέρνηση είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα τρομοκρατήσει τους αγρότες και θα βάλει φρένο στους δίκαιους αγώνες για το ψωμί των οικογενειών τους, ότι θα βάλει εμπόδια στις αγροτικές κινητοποιήσεις που προετοιμάζονται. Θα βρει απέναντί της όλο τον λαό του Αιγίου και όλης της Αχαΐας».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια και σχέσεις:Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
