Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν λαϊκές αγορές και καταστήματα τροφίμων

Τι ώρες θα είναι ανοικτά τα καταστήματα την Καθαρά Δευτέρα.

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν λαϊκές αγορές και καταστήματα τροφίμων

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα τροφίμων, προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί σαρακοστιανά εδέσματα.

Τα παραπάνω έχουν διευκρινιστεί με ανακοίνωσή της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι, κανονικά θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας ενώ, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, όπως παραδοσιακά κάνουν τα καταστήματα και της Βαρβάκειου Αγοράς και της Αγοράς του Καταναλωτή στον ΟΚΑΑ.

Το ωράριο λειτουργίας της Βαρβακείου αγοράς

Σήμερα, Κυριακή, η Βαρβάκειος θα είναι ανοιχτή από το πρωί έως τις 17:00 ενώ και την Καθαρά Δευτέρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Αντίστοιχα, ανοικτά θα είναι, συνέχεια, και τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας του κάθε καταστήματος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments