Κάτω Αχαΐα: Εκδήλωση αφιερωμένη στη Μνήμη της Λιολιώς Κολυπέρα
Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” στην Κάτω Αχαΐα.
Επιστημονική εκδήλωση με θέμα: “Μιλώντας για τον Καρκίνο του Μαστού”, αφιερωμένη στη Μνήμη της Λιολιώς Κολυπέρα, διοργανώνει η 6η ΥΠΕ την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα και θα φιλοξενηθεί στο πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” στην Κάτω Αχαΐα.
Για ακόμη μία χρονιά, η 6η ΥΠΕ συμμετέχει στις δράσεις του Pink the city που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το “Άλμα Ζωής” Παράρτημα Πάτρας. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των γυναικών με γνώμονα την πρόληψη για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, αποφάσισε η συγκεκριμένη επιστημονική εκδήλωση, να είναι αφιερωμένη στη Μνήμη της προέδρου του συλλόγου “Άλμα Ζωής” (Παράρτημα Πάτρας), Λιολιώς Κολυπέρα, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη κοινωνικής προσφοράς.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Η διάλεξη της Γιώτας Καΐκα-Μαντανίκα «Η δολοφονία του Διονύσιου Φραγκόπουλου και οι αναρχικοί της Πάτρας» ΦΩΤΟ
