Κάτω Αχαΐα: Νέα στοιχεία για το θάνατο των δύο βρεφών που αποκάλυψε η «Π» – Τι δείχνουν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Νέα στοιχεία για τον θάνατο των δύο βρεφών στην Κάτω Αχαΐα, που ανέδειξε η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Τι δείχνουν οι εξετάσεις που παραδόθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των δύο βρεφών, 20 ημερών και 2 μηνών της οικογένειας από την Κάτω Αχαΐα, που ανέδειξε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» μετά την κατάληξη του τελευταίου την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η ιστοπαθολογική εξέταση που αφορά στο 20 ημερών βρέφους, που παραδόθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών «δείχνει» λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.
Η αιτία θανάτου συμπίπτει με εκείνη της αδελφή της μητέρας των παιδιών, που είχε καταλήξει το 2014 στο Ναύπλιο και η νεκροψία νεκροτομή διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου.
Οι τοξικολογικές εξετάσεις είναι καθαρές και αναμένεται ο μοριακός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει γενετική προδιάθεση.
Οπως έχει αποκαλύψει η «Π» για το θέμα έχει διαταχθεί διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πάτρας Νίκο Νικολάου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κατσαρίδα: Γιατί είναι λάθος να τη σκοτώσεις με παντόφλα;
Αλλάζεις από iPhone σε Android; Το Android 17 κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι
Οι 5 καθημερινές συνήθειες που «ξυπνούν» τον κίνδυνο καρκίνου: Τι πρέπει να κόψετε άμεσα
Το WhatsApp αλλάζει τα πάντα στο αυτοκίνητο και δεν θα χρειάζεται να αγγίξεις το κινητό
Τι ώρα βγαίνουν οι βάσεις 2026 σήμερα και πώς μπορώ να δω τα αποτελέσματα με SMS και online;
