Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εκστρατεία της για τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας

Η καμπάνια «Shaping Us» είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα του «Royal Foundation Centre for Early Childhood» που χαρακτηρίστηκε ως «έργο ζωής» για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εκστρατεία της για τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλεντον εγκαινίασε την καμπάνια «Shaping Us» που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση της μετέπειτα ζωής του και της κοινωνίας γενικότερα.

«Ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουμε μέσω των εμπειριών, των σχέσεων και του περιβάλλοντός μας κατά την πρώιμη παιδική μας ηλικία, διαμορφώνει θεμελιωδώς ολόκληρη τη ζωή μας. Επηρεάζει τα πάντα, από την ικανότητά να δημιουργούμε σχέσεις και να ευδοκιμούμε στην εργασία, μέχρι την ψυχική και σωματική μας ευεξία ως ενήλικες και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά», είχε πει η  Κέιτ Μίτλεντον  στην ομιλία της στα εγκαίνια τού προγράμματος.

«Η πρώτη μας έρευνα το 2022 έδειξε ότι λιγότεροι από ένας στους πέντε ανθρώπους καταλαβαίνουν τη μοναδική σημασία των πρώτων πέντε ετών της ζωής μας», είπε η επικεφαλής του ιδρύματος Αμάντα Μπέρι (Amanda Berry) «με το ποσοστό των νέων και των ανδρών να είναι ακόμη χαμηλότερα».

Στην τελευταία της ραδιοφωνική συνέντευξη στον Ρόμαν Κεμπ, η Κέιτ μίλησε για το εγχείρημα αυτό, προκαλώντας συγκίνηση στους ακροατές. «Δεν αφορά την ανατροφή των παιδιών. Αφορά τη διαμόρφωση τού μέλλοντός μάς και όχι μόνο την εξέλιξή μας ως ενηλίκων, αλλά και τη διαμόρφωση της κοινωνίας μας, τη δημιουργία ενός πιο χαρούμενου, υγιούς κόσμου για εμάς επίσης».

Ο Κεμπ με τη σειρά του αναφέρθηκε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε μετά το θάνατο ενός στενό του φίλου, του παραγωγού του Capital FM, Τζο Λάιονς.

«Με έκανε να συνειδητοποιήσω πως, αν θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, θα πρέπει να γίνουμε νεότεροι. Γι’αυτό θεωρώ πως η δουλειά που κάνεις, είναι φανταστική» τόνισε ο ίδιος.

Η καμπάνια έχει την υποστήριξη πολλών διασημοτήτων, ενώ στο πλαίσιο ενημέρωσης μία ταινία κινουμένων σχεδίων 90 δευτερολέπτων για την σημασία των πρώτων χρόνων, θα προβάλλεται στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments