Κιγκλιδώματα γύρω από τους κάδους στην Κάτω Αχαΐα
Οι πρώτες περιφράξεις γίνονται στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας και σε επόμενη φάση οι σχετικές εργασίες θα επεκταθούν σε όλο το Δήμο.
Μεταλλικά κιγκλιδώματα ξεκίνησαν να τοποθετούνται γύρω από τους κάδους απορριμμάτων στην Κάτω Αχαΐα.
«Η τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων εξυπηρετεί δύο σκοπούς» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και συνέχισε: «Πρώτον είναι ζήτημα καλύτερης λειτουργίας. Οι κάδοι παραμένουν σταθεροί στη θέση τους χωρίς να μετατοπίζονται είτε από ισχυρούς ανέμους ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Δεύτερο προκύπτει και μια αισθητική αναβάθμιση αφού οι περιφραγμένοι κάδοι μεταδίδουν μια αίσθηση τάξης και εύρυθμης λειτουργίας της πόλης» κατέληξε ο αντιδήμαρχος.
Οι πρώτες περιφράξεις γίνονται στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας και σε επόμενη φάση οι σχετικές εργασίες θα επεκταθούν σε όλο το Δήμο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Ο Σύλλογος Σοποτινών τον Δεκαπενταύγουστο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Σακίρα – Κριστίνα Αγκιλέρα: Ακυρώθηκαν οι συναυλίες τους στο Άμπου Ντάμπι
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
