Κλείνουν κλινικές κορονοϊού στα Νοσοκομεία της Πάτρας

Κλινικές κορονοϊού που χρειάστηκε να ανοίξουν τον Αύγουστο αρχίζουν πλέον και κλείνουν στα νοσοκομεία της Πάτρας.

Κλείνουν κλινικές κορονοϊού στα Νοσοκομεία της Πάτρας

Φτάνουμε στα μέσα Οκτωβρίου και οι πανδημικοί δείκτες στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα είναι ιδιαίτερα χαμηλοί. Κλινικές κορονοϊού που χρειάστηκε να ανοίξουν τον Αύγουστο αρχίζουν πλέον και κλείνουν.

Συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, έχουν κλείσει ήδη δύο κλινικές. Οι ασθενείς που νοσηλεύονταν χθες στο ΠΓΝΠ ανέρχονταν στους 25. «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες καταγράφουμε πτώση των νέων κρουσμάτων και των νοσηλειών. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε και πάλι τις κλινικές που είχαμε συρρικνώσει προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες της πανδημίας» μας είπε ο κ. Καρβέλης προσθέτοντας ότι: «Το σύστημα παραμένει σε διαρκή ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσουμε τυχόν νέα έξαρση κάτι βέβαια που απευχόμαστε».

ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Η χθεσινή έκθεση ημερησίων κρουσμάτων του ΕΟΔΥ έδειξε για πρώτη φορά μετά από καιρό λιγότερα από 100 νέες περιπτώσεις κορονοϊού στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η Αχαΐα Λιγότερα από 100 νέα κρούσματα έδειξε η ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ για τη Δυτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην Αχαΐα τα νέα κρούσματα ήταν 46, στην Αιτωλοακαρνανία 17 και στην Ηλεία μόλις 11.

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ
Σήμερα θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (8:30 με 20:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», του ΚΥ Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στην πλατεία Αγίας Σοφίας (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) και στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στον Δήμο Κάτω Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments