Κορινθία: Βίαιη επίθεση σε ιερέα που προσπάθησε να χωρίσει καβγά σε πανηγύρι
Ο 53χρονος κληρικός τραυματίστηκε σοβαρά ενώ παρενέβη σε καυγά δύο ανδρών και νοσηλεύτηκε προτού επιστρέψει στην Αθήνα με την οικογένειά του
Βίαιο επεισόδιο σε πανηγύρι στην Κορινθία το βράδυ του Σαββάτου (5/7 , όταν ένας 53χρονος ιερέας δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό. Το περιστατικό ξεκίνησε περίπου τα μεσάνυχτα, όταν δύο άνδρες από διπλανές παρέες, υπό την επήρεια μέθης, ήρθαν σε έντονη λογομαχία που γρήγορα εξελίχθηκε σε καβγά με μπουνιές και κλωτσιές.
Ο κληρικός, που ήταν εκεί με τη σύζυγό του, επιχείρησε να χωρίσει τους δύο εμπλεκόμενους. Παρά τις προσπάθειές του, δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί σοβαρά στο πρόσωπο και τον αυχένα και να του σχιστούν τα ράσα. Σύμφωνα με τον διοργανωτή του πανηγυριού, ο ιερέας έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για εξετάσεις.
Την επόμενη μέρα, αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του, ο 53χρονος επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του, καθώς υπηρετεί ως εφημέριος σε ενορία της Αττικής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
