Κούγιας: Αποφυλακίζεται η δικηγόρος που είχε συλληφθεί για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών
Η υπόθεση είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών και της ιδιότητας της κατηγορουμένης.
Αποφυλακίζεται η 29χρονη δικηγόρος Α.Τ., η οποία κατηγορήθηκε για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, , σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια. Η απόφαση ελήφθη από τον 5ο Τακτικό Ανακριτή Ναρκωτικών, με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Κατά την έρευνα των εγκληματολογικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία DNA της κατηγορούμενης ούτε στην κρύπτη του αυτοκινήτου, όπου βρέθηκαν τα ναρκωτικά, ούτε στη σακούλα που περιείχε 40 δόσεις κοκαΐνης. Επιπλέον, δεν βρέθηκαν αποτυπώματά της στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν.
Η ίδια από την αρχή αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα ναρκωτικά τοποθετήθηκαν στο αυτοκίνητό της από τρίτο άτομο. Σύμφωνα με την υπεράσπισή της, κατονόμασε το συγκεκριμένο άτομο, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για λόγους εκδίκησης, επειδή είχε διακόψει κάθε σχέση μαζί του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εκθεση Γλυπτικής στην Αχαΐα Κλάους υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
RayNeo: Τα νέα iO, GT και GT Max φέρνουν AI και προσωπικό cinema μπροστά στα μάτια
Σούκι Γουότερχαουζ: «Έκανα ένα nepo-baby» – Η δήλωση για την κόρη της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
