Κρήτη: Έπεσε αερόστατο στο οροπέδιο Λασιθίου
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν σχεδόν αμέσως δύναμη της πυροσβεστικής με 10 στελέχη της και 3 οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν τους τραυματίες.
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής (24.07.2022) στην Κρήτη όταν έπεσε αερόστατο στο Οροπέδιο Λασιθίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το αερόστατο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε ύψος και έπεσε κοντά στο χωριό Καμινάκι.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν σχεδόν αμέσως δύναμη της πυροσβεστικής με 10 στελέχη της και 3 οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν τους τραυματίες.
Από την πτώση τραυματίστηκαν δύο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα. Ο άντρας ο οποίος φέρει ορθοπεδικά τραύματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας ενώ η γυναίκα που έχει θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στην μονάδα υγείας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιστορική στιγμή για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Περεσιάδη
Δεν σε παρακολουθούν μόνο οι smart τηλεοράσεις της LG το κάνουν όλες
Μικροσυνήθειες: Πώς ελάχιστα δευτερόλεπτα την ημέρα βελτιώνουν τη διάθεση μας
Ο Δημήτρης Παλούμπης με πολίτες στην Πλατεία Νόρμαν
Ήθελε να κατεβάσει Claude Code και του ήρθε λογαριασμός 87.000 ευρώ
