Κρήτη: Ιερέας έδωσε νερό σε εξαντλημένο άγριο πτηνό στην εθνική οδό – ΦΩΤΟ
Ένα άγριο πτηνό στάθηκε εξαντλημένο στη μέση της εθνικής οδού.
Νερό από τα χέρια ενός ιερέα βρήκε ένα άγριο πτηνό που σταμάτησε εξαντλημένο σε εθνική οδό της Κρήτης.
Στη μέση της της εθνικής οδού Ηρακλείου Αγίου Νικολάου κατέρρευσε εξαντλημένος από τη ζέστη άγριο πτηνό με ιερέα της περιοχής να σπεύδει να το βοηθήσει.
Σύμφωνα με το cretapost.gr πρόκειται για τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι ο οποίος μόλις είδε το άγριο πτηνό να προσγειώνεται στη μέση της εθνικής του έδωσε λίγο νερό.
Το άγριο πτηνό σηκώνει το λαιμό του και άρχισε να πίνει με μανία το νερό.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν την κυκλοφορία για να την τραυματιστεί το πτηνό ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που άγριο πτηνό προσγειώνεται στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Κρήτης.
Τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης της Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» ζητούν από την πολιτεία και τους εμπλεκόμενους φορείς να τοποθετήσουν άμεσα δεξαμενές και ποτίστρες πάνω στα βουνά. «Δεν είναι παραδεκτό να χάνουμε τα καλοκαίρια τόσο μεγάλο αριθμό από τα πολύτιμα αυτά ζώα, από δίψα», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορεί ένα φρούτο να βοηθήσει πραγματικά σε καλύτερο ύπνο;
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας στο Rhodes Pre-Forum 2026 ΦΩΤΟ
Η Binance κάλυψε το 95% των 6,3 δισ.$ κλεμμένων crypto και επαναφέρει τις αναλήψεις
Πώς να καθαρίσετε την τοστιέρα χωρίς να χαράξετε τις πλάκες
Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση – Η απάντηση στις φήμες για την υγεία της
