Λουκέτο σε καταστήματα της H&M: Επικαλείται τεχνικό πρόβλημα για τη μη διαβίβαση αποδείξεων

Η ανακοίνωση της εταιρείας.

h&m

Η H&M επικαλείται τεχνικό πρόβλημα «το οποίο επηρέασε μόνο τη διαβίβαση ηλεκτρονικών δεδομένων στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ».

Συγκεκριμένα, χθες (20.6.2024) η ΑΑΔΕ, προχώρησε στο κλείσιμο άλλων τεσσάρων καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας ρούχων Η&Μ σε Γλυφάδα, Καλαμάτα, Βόλο, και Ρόδο για 48 ώρες, ενώ την Δευτέρα (17.6.2024) είχε βάλει λουκέτο σε κατάστημα της εταιρείας στο Σύνταγμα, στην οδό Ερμού λόγω του ότι δεν διαβίβαζαν τις αποδείξεις τους στην εφορία.

Σύμφωνα με το newsit, η εταιρεία αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση:

«Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από χθες τέσσερα καταστήματά μας στον Βόλο, στην Καλαμάτα, τη Ρόδο και τη Γλυφάδα παραμένουν κλειστά για 48 ώρες, έως τις 22 Ιουνίου, σε συνέχεια των ελέγχων από τις Eλληνικές Φορολογικές Αρχές.

Αυτό ήταν αποτέλεσμα τεχνικού προβλήματος στο σύστημά μας, που επηρέασε μόνο τη διαβίβαση ηλεκτρονικών δεδομένων στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ. Όπως έχουμε ήδη δηλώσει, τόσο οι τοπικές ομάδες όσο και οι ομάδες μας στο εξωτερικό εργάζονται συνεχώς για την επίλυση του προβλήματος σε συνεργασία με τον τεχνικό μας πάροχο. Διερευνούμε, με την υποστήριξη τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών τεχνικών εμπειρογνωμόνων, τι μπορεί να έχει προκαλέσει το τεχνικό πρόβλημα.

Για εμάς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθούμε και να συμμορφωνόμαστε πλήρως με τους Νόμους και τους φορολογικούς κανονισμούς σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε στη διάθεση των Ελληνικών Φορολογικών Αρχών, σεβόμενοι απόλυτα τον θεσμικό τους ρόλο».

 

Διαβάστε επίσης:

Πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά το κάρφωσε στη σύζυγό του 12 φορές ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Μαστραντώνη του Δήμου Ερυμάνθου, ήχησε το 112 για εκκένωση

Φωτιές σε Μεγαλόπολη, Αργολίδα και Κεφαλονιά, νέο μέτωπο στο Μαύρο Λιθάρι, κλειστή η Αθηνών,Σουνίου

Μητσοτάκης: Παράταση στο πρόγραμμα για φθηνό ρεύμα στους αγρότες – «Επιδοτήσεις μόνο σε όσους τις δικαιούνται»

Πολυτέλεια ο καφές στο τραπεζάκι – Βολές από Πάτρα σε Κυβέρνηση και Μητσοτάκη