«Η ζωή είναι ωραία»: Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται τον Αύγουστο στη Σαρδηνία

Η παρουσιάστρια πόζαρε δίπλα στη θάλασσα και θυμήθηκε την εποχή που «μετρούσαμε μπάνια και παγωτά»

«Η ζωή είναι ωραία»: Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται τον Αύγουστο στη Σαρδηνία

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε τον Αύγουστο από τη Σαρδηνία, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από παραλία του ιταλικού νησιού.

Στα στιγμιότυπα, η παρουσιάστρια ποζάρει με φόντο τη θάλασσα, ενώ συνοδεύει τις εικόνες με μια ευχή προς τους διαδικτυακούς της ακολούθους για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Μπάνια και παγωτά «όπως παλιά»

Μέσα από τη λεζάντα της ανάρτησης, η Μαρία Μπεκατώρου προέτρεψε το κοινό να ζήσει τον Αύγουστο με ένταση και ανεμελιά, κάνοντας παράλληλα αναφορά στα ξέγνοιαστα καλοκαίρια του παρελθόντος.

«Καλό μήνα παιδιά. Ο Αύγουστος μας είναι εδώ. Να τον ζήσουμε δυνατά και ανέμελα όπως παλιά. Τότε που μετρούσαμε μπάνια και παγωτά… Γιατί η ζωή είναι ωραία. Και τον Αύγουστο ακόμα πιο ωραία», έγραψε η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο