Μαρόκο: Τουλάχιστον 11 οι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν ύστερα από ανατροπή λεωφορείου στο Μαρόκο.
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 43 τραυματίστηκαν σε τροχαίο με λεωφορείο που σημειώθηκε σήμερα κοντά στην πόλη Τάζα, στο βορειοανατολικό Μαρόκο, ανακοίνωσαν οι Αρχές.
Το λεωφορείο ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο περίπου έξι χιλιόμετρα μακριά από την Τάζα. Διενεργείται έρευνα για την εξακρίβωση των αιτίων του πολύνεκρου δυστυχήματος.
At least 11 people died and 43 were injured Tuesday when their bus overturned on a highway in northern Morocco, authorities said. https://t.co/aMKwU1YALf
— Straight Talk Africa (@VOAStraightTalk) November 22, 2022
Τον περασμένο Αύγουστο, 23 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι 36 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο τους ανατράπηκε σε εθνική οδό ανατολικά της Καζαμπλάνκας. Ήταν ένα από τα πιο θανατηφόρα τροχαία των τελευταίων ετών στη χώρα.
Σχεδόν 3.500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο σε τροχαία δυστυχήματα στο Μαρόκο, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NARSA).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αρχαία Ολυμπία: Τιμά τον ήρωα της ΕΛΔΥΚ Δημήτρη Θανόπουλο
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Η Tesla αποκάλυψε το μέλλον της αυτοκίνησης
Μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο με Μίνα Πολυχρόνου και Ειρήνη Καράγιαννη ΦΩΤΟ
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
