“Μεταγραφή” για τον Αλεξόπουλο στη Δ. Αχαϊα
Πρόθεση του Δημάρχου είναι να γίνουν επαφές και με άλλους προέδρους κοινοτήτων το επόμενο διάστημα
Χθες γράφαμε ότι έρχονται προσθήκες στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και πράγματι πρόσφατα ένα πρώην στέλεχος και υποψήφιος του «Οράματος», συντάχθηκε στο πλευρό του δημάρχου, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.
Ο λόγος για τον πρόεδρο της Κοινότητας Πορτών, Παναγιώτη Δριμάλα ο οποίος με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι θα στηρίζει από εδώ και στο εξής τον Αλεξόπουλο.
“Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πορτών, αισθάνομαι την υποχρέωση να αναγνωρίσω δημόσια ότι η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας είναι συνεχής, ουσιαστική και βασίζεται στον κοινό στόχο της προόδου του τόπου μας” ανέφερε ο Π. Δριμάλας και πρόσθεσε: “Γι’αυτό, συμπορεύομαι με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο από σήμερα και για την επόμενη πενταετία και δεσμεύομαι οτι θα συνεχίσω να εργάζομαι με συνέπεια, διεκδικώντας όσα αξίζει η Κοινότητα Πορτών”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αιμοδοσία: Κάθε πότε μπορούμε να δίνουμε αίμα στην Ελλάδα – Προϋποθέσεις, αναβολές και τι να κάνετε πριν και μετά
Πάτρα: Ο Δ. Παλούμπης στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου ΦΩΤΟ
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Πώς να μειώσετε την αρτηριακή πίεση με καθίσματα στον τοίχο
Το Αίγιο του 1940 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο ΦΩΤΟ
