Νέα εξόρμηση για τους κολυμβητές της ΝΕΠ
Η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ ετοιμάζεται για νέες διακρίσεις στους διεθνείς αγώνες που διοργανώνει ο σύλλογος Α.Σ. ΠΕΡΑ στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Στους διεθνείς αγώνες με την επωνυμία «Α.Σ. ΠΕΡΑ-Αθλητική πορεία από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα ΙV» που διοργανώνει ο σύλλογος Α.Σ. ΠΕΡΑ στο κλειστό κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ) το τριήμερο 20-21-22 Μαρτίου, θα πάρει μέρος το Αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης της ΝΕΠ με 11 αθλητές-τριες (7 αγόρια και 4 κορίτσια).
Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση με μεγάλο συναγωνισμό, δυνατές παρουσίες και με ευρεία συμμετοχή 70 συλλόγων από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη με περισσότερους από 2.000 αθλητές σε Αγωνιστικές, Προαγωνιστικές και Μίνι κατηγορίες.

Οι αθλητές-τριες μας που θα πάρουν μέρος υπό την τεχνική καθοδήγηση της προπονήτριάς τους Λίνας Μαστροπάσκουα είναι οι εξής: 1) Ηρα Καραγιάννη (Κορασίδα) 100μ.-200μ.πρ.,200μ. Μ.Α. 2) Βασιλική Ζαφειροπούλου (Παγκορασίδα Α΄) 100μ.-200μ.-400μ.ελ. 3) Δήμητρα Κωνσταντάτου (Παγκορασίδα Α΄) 200μ.ύπτ., 50μ.πετ.,200μ.Μ.Α. 4) Γαρυφαλλιά-Κυριακή Μυλωνά (Παγκορασίδα Α΄) 50μ.-200μ.ύπτ.,100μ. ελ. 5) Φάνης Κουρής (Έφηβος Β΄) 50μ.-100μ.πετ., 200μ.ελ. 6) Αγγελος Καρακάσης (Παίδας) 100μ.-200μ.-400μ.ελ. 7) Παναγιώτης Κάτσης (Παμπαίδας Α΄) 100μ.-200μ.πετ.,200μ.πρ. 8) Ανδρέας Κοτσαύτης (Παμπαίδας Α΄) 100μ.-200μ.ελ.,50μ.πετ. 9) Γιώργος Μοφρίδης (Παμπαίδας Α΄) 100μ.-200μ.ελ.,50μ.πετ. 10) Μάρκος Παπαδόπουλος (Παμπαίδας Α΄) 50μ.-200μ.ύπτ., 200μ.Μ.Α. 11) Γιώργος-Παναγιώτης Κοτσαύτης (Παμπαίδας Β΄) 50μ.-100μ.πετ.,100μ.πρ.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Το 7ο Διεθνές Συνέδριο Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Μετάλλιο για τον Γυμναστικό Σύλλογο Δύμης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Ο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων ΦΩΤΟ
