Νέα Φιλαδέλφεια: Αιματηρή απόπειρα ληστείας διανομέα
Ο διανομέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι δράστες συνελήφθησαν
Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 19 και 20 ετών, προχώρησαν οι αρχές στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν έναν διανομέα φαγητού, τραυματίζοντάς τον με αιχμηρό αντικείμενο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου, όταν οι δράστες επιτέθηκαν στον εργαζόμενο, τραυματίζοντας τον στο αριστερό χέρι και πόδι, ενώ επιχείρησαν να του αποσπάσουν χρήματα. Ο διανομέας αντέδρασε και οι δύο νεαροί τράπηκαν σε φυγή.
Τρίπολη: Αυτός είναι ο λόγος του μαχαιρώματος μαθητή, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ, που μετά από αναζητήσεις εντόπισε και ταυτοποίησε τους δράστες. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για παροχή ιατρικής φροντίδας.
Οι δύο άνδρες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας και συνελήφθησαν. Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απόπειρα ληστείας, παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση σωματικών βλαβών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
