«Νέα πρόταση»: «Ο πρόεδρος και ο Γραμματέας του Εμπορικού άνοιξαν την Κυριακή»

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωση.

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών

Από την παράταξη του Εμπορικού Συλλόγου «Νέα Πρόταση» εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση:

«Τελικά δεν έχουν το θεό τους! Εμπαίζουν τους Εμπόρους και τους πολίτες με τον χειρότερο τρόπο. Εάν δεν το έβλεπε κάποιος με τα μάτια του θα έλεγε πως είναι αδιανόητο, όμως δυστυχώς συνέβη. Ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και Τάσος Νικολακόπουλος, αντίστοιχα, παρά την ανακοίνωση του Συλλόγου που προέτρεπε τους εμπόρους να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους την περασμένη Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, άνοιξαν κανονικά!

Ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Δεν χρειαζόμαστε και δεν θέλουμε μαύρες Κυριακές. Να τις κρατήσουμε φωτεινές και πολύχρωμες. Οι συνάδελφοι να δώσουν ακόμη μια φορά την απάντησή τους, κρατώντας τα καταστήματά τους κλειστά και οι πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στις πολυεθνικές», εκείνοι άνοιξαν κανονικά την Κυριακή.

Θεσμικό και ουσιαστικό το παράπτωμά τους. Δεν ενεργούν προς όφελος των συναδέλφων τους και προβαίνουν σε αθέμιτο ανταγωνισμό. Αποτελούν πανελλαδική πρωτοτυπία και παράδειγμα προς αποφυγή. Κύριε πρόεδρε, συνετιστείτε με τις συλλογικές αποφάσεις, που εσείς άλλωστε προτείνεται. Λειτουργείστε θεσμικά και συλλογικά, αλλιώς πηγαίνετε σπίτι σας. Η ανοχή μας τελείωσε. Ο εμπορικός Σύλλογος δεν αντέχει να τον εξευτελίζεται και πολύ περισσότερο σε μία δύσκολη οικονομικά συνθήκη».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments