Νέα βόμβα Κατερινόπουλου: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών» – ΒΙΝΤΕΟ

Τι ανέφερε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος.

βόμβα

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις και οι εξελίξεις για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Το νέο επεισόδιο έρχεται τώρα, με αφορμή τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον θάνατο της Ίριδας.

Πάτρα: Δεν επιβεβαιώνεται πως το Ανθρωποκτονιών ζήτησε από την Ασφάλεια τις φωτογραφίες της Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ανθρωποκτονιών ζήτησε από την Ασφάλεια Πατρών τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα, ενώ υπάρχει και αναστάτωση για το πώς αυτά  διέρρευσαν στον τύπο. Και αυτό, γιατί το cd που περιέχει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες βρίσκεται σε συγκεκριμένο γραφείο στην Ασφάλεια Πατρών. Αυτό το cd λοιπόν, ζήτησε το Ανθρωποκτονιών, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί και στους δύο πραγματογνώμονες που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Όμως, η βόμβα ήρθε από τον Ταξίαρχο εν Αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος κατά τη διάρκεια εκπομπής σημείωσε πως ο ίδιος για διαφόρους λόγους δεν εμπιστεύεται κάποιος από την Ασφάλεια Πατρών. «Έχω τους δικούς μου λόγους να μην τους εμπιστεύομαι. Χαίρομαι που ανέλαβε την υπόθεση το Ανθρωποκτονιών. Δεν μου αρέσει να βλέπω να κυκλοφορούν κάποιοι και να λένε διάφορα στον αέρα που την φωλιά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν» σημείωσε χαρακτηριστικά.