Θερμαϊκός Κόλπος: Εντοπίστηκε νεκρό δελφίνι 140 κιλών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Μπλεγμένο σε αλιευτικά δίχτυα, το θαλάσσιο θηλαστικό απομακρύνθηκε από άνδρες του Λιμενικού και παραδόθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης
Νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στον Θερμαϊκό Κόλπο και συγκεκριμένα στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Το θαλάσσιο θηλαστικό βρέθηκε μπλεγμένο σε δίχτυα αλιέων, με αποτέλεσμα να οργανωθεί επιχείρηση για την απομάκρυνσή του από τη θάλασσα.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι ανέλαβαν τη διαδικασία ανάσυρσης του δελφινιού.
Στη συνέχεια, εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης παρέλαβαν το ζώο, το οποίο ζύγιζε περίπου 140 κιλά, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία υγειονομικής ταφής.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες αναμένεται να εξετάσουν τα διαθέσιμα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το δελφίνι παγιδεύτηκε στα δίχτυα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κοινο_Τοπία: Πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων
God of War Laufey: Αναβάλλεται η κυκλοφορία στο PS5 ποια η νέα ημερομηνία
Πόσο συχνά να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού
Ωριαία αστρολογία: ξεκάθαρες απαντήσεις χωρίς ώρα γέννησης!
Η Nothing ετοιμάζει μυστηριώδη συσκευή AI χωρίς οθόνη
