Νεκρός 52χρονος τουρίστας στη θάλασσα στο Ηράκλειο – Προανάκριση για τα αίτια
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας το μεσημέρι της Τετάρτης σε θαλάσσια περιοχή του Ηρακλείου. Παρά τις προσπάθειες διάσωσης, διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο.
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Παντάνασσας στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας άνδρας περίπου 52 ετών εντοπίστηκε αναίσθητος μέσα στη θάλασσα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό, καταβάλλοντας προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.
Ο άνδρας, υπήκοος Μολδαβίας που βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.
Για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργείται προανάκριση από το Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
Εορτασμός της Παναγίας στα Αγράμπελα Αχαΐας ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Η Google αποκάλυψε κατά λάθος συσκευή που δεν έχει ανακοινώσει ποτέ
Στον Αγιο Νεκτάριο Καλαβρύτων ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος Μακάριος ΦΩΤΟ
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Κάποιος αγοράζει μαζικά παλιά βιβλία και εταιρείες AI μπαίνουν στο στόχαστρο
