Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος από το Συνέδριο της ΠΑΣΠ Πάτρας: Πράξη η υπόσχεση για τις υποκλοπές

«Οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι ευκαιρία για να επιλέξει ο λαός αξιωματική αντιπολίτευση»

Ανδρέας Το πάνελ του συνεδρίου με τους Αγη Κουρλέση, Ανδρέα Σπυρόπουλο, Μαρία Δαφέρμου και Παναγιώτη Σπυρόπουλο

Το τριήμερο συνέδριο της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας ξεκίνησε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου με ομιλητές τρεις υποψήφιους ευρωβουλευτές που είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη της κάλπης την Κυριακή 9 Ιουνίου. Η εκκίνηση των εργασιών του συνεδρίου έγινε από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο και ακολούθησαν η γραμματέας Ισότητας Μαρία Δαφέρμου και ο τομεάρχης Περιβάλλοντος Παναγιώτης Δημόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος ρωτήθηκε από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» για τις εξελίξεις στο θέμα των υποκλοπών που η απόφαση του ΣτΕ δικαιώνει τον Νίκο Ανδρουλάκη που ζητούσε να μάθει για ποιους λόγους είχε τεθεί υπό παρακολούθηση. Τόνισε ο γραμματέας:

«Η απόφαση του ΣτΕ αποτελεί προσωπική δικαίωση για τον αγώνα του Νίκου Ανδρουλάκη και ολόκληρης της παράταξης σχεδόν δύο χρόνια τώρα. Πιστεύω πως τη Δευτέρα θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που ώθησαν ένα παρακράτος που στήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου να παρακολουθεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και το μισό πολιτικό σύστημα. Εχει αρχίσει να έρχεται στο φως η αλήθεια, όπως υποσχεθήκαμε. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μάθουμε και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη αυτοί που έφταιξαν».

Πλέον, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κινείται με αισιοδοξία και μεγαλύτερη επιθετικότητα στον δρόμο για τις ευρωεκλογές. Σχολίασε επ’ αυτού ο κ. Σπυρόπουλος:

«Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να παίρνει πρωτοβουλίες. Κοινωνική στέγη, ακρίβεια, κόστος ζωής, κοινωνικό κράτος, προβλήματα σε Υγεία και Παιδεία. Εχουμε σοβαρή πρόταση απέναντι στη ΝΔ. Η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή απέδειξε ότι θεσμικά και σοβαρά μπορεί να υποστεί πλήγματα και φθορά η ΝΔ αν έχει απέναντί της μια παράταξη και μια πρόταση με σοβαρότητα και τεκμηρίωση μπορεί να σταθεί απέναντι στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται για να υπάρχει υποβάθμιση της δημοκρατίας. Οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι ευκαιρία για να επιλέξει ο λαός αξιωματική αντιπολίτευση και τη δύναμη που θα τεθεί απέναντι και θα κερδίσει τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα λειτουργήσει ως χρυσός χορηγός του κ. Μητσοτάκη και των πολιτικών του, όπως κάνει ακόμα και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης. Ακόμα και στην υπόθεση των υποκλοπών και των Τεμπών, με τις άστοχες δηλώσεις έδινε δώρα στη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη».

Οι εργασίες του συνεδρίου συνεχίζονται σήμερα με θεματικές ενότητες όπου θα μιλήσουν καθηγητές πανεπιστημίου. Ξεχωρίζει η εκδήλωση που συμμετέχει ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης στις 3 το απόγευμα, ο οποίος μάλιστα θα είναι και υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Οι εργασίες θα κλείσουν το απόγευμα της Κυριακής με ομιλίες του βουλευτή Παναγιώτη Δουδωνή και των υποψήφιων ευρωβουλευτών Κωνσταντίνο Τσούκαλη και Λευτέρη Καρχιμάκη.

 

Διαβάστε επίσης: 

Κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στην Πάτρα: Πόσοι συνελήφθησαν – Οι νεότερες εξελίξεις ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τον νταή σύντροφο – Το χρονικό της επίθεσης

Συστήνονται Γραφεία Ενδοοικογενείας σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Πύργο – Μισθωση ξενοδοχείων για «προστασία» θυμάτων

Βρετανία: Σκότωσε την σύζυγό του, την τεμάχισε σε 224 κομμάτια και πέταξε τη διαλυμένη σορό της σε ποτάμι