Ο Φίλιππος Οικονόμου στον Εισαγγελέα για την ακαταλληλότητα του γηπέδου Σαραβαλίου
Στον Εισαγγελέα κατέθεσε τον φάκελο για την ακαταλληλότητα του δημοτικού γηπέδου του Σαραβαλίου ο δημοτικός σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Φίλιππος Οικονόμου.
Στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας βρέθηκε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Σβόλη, Φίλιππος Οικονόμου, καταθέτοντας στον αρμόδιο Εισαγγελέα φάκελο για την ακαταλληλότητα διεξαγωγής αγώνων στο δημοτικό γήπεδο του Σαραβαλίου, με αφορμή και τον τραυματισμό 14χρονου ποδοσφαιριστή.
Οπως δήλωσε ο Φίλιππος Οικονόμου: «Η υγεία των πολιτών και ιδίως των νεαρών αθλητών είναι ψηλά στην ατζέντα των κυρίαρχων θεμάτων που μας απασχολούν. Όταν οι καταγγελίες μας για κακοτεχνίες, που μπορεί να έχουν υπαιτιότητα για σοβαρούς τραυματισμούς αθλητών, δεν εισακούγονται από τους αρμόδιους, τότε η μόνη λύση είναι η Δικαστική Προστασία του δημοσίου συμφέροντος».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάψετε το λίπος στην κοιλιά χωρίς να πατήσετε στο γυμναστήριο
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Αρχαία Ολυμπία: Έρχονται οι «Εκκλησιάζουσες» – Η Αριστοφανική σάτιρα για την εξουσία και τη δημοκρατία
6 τροφές που οι γαστρεντερολόγοι αποφεύγουν σχεδόν πάντα
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Ζαχλωριτίκων για τα 50 χρόνια ζωής ΦΩΤΟ
Το «αθώο» συμπλήρωμα που μπορεί να βλάψει το συκώτι
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
