Ο Ισραηλινός πρέσβης απαντά στον Κασσελάκη με βίντεο: «Δεν είναι μόνο μέρος της Χαμάς τρομοκράτες»

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο Attica το βράδυ της Τρίτης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «υποστηρίζουμε τη λύση των δύο κρατών στην Παλαιστίνη» και πως «μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες.

Κασσελάκη

Τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ότι «μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες», σχολίασε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατζ, με ανάρτησή του στο Twitter, το βράδυ της Τετάρτης (22.5.24).

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο Attica το βράδυ της Τρίτης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «υποστηρίζουμε τη λύση των δύο κρατών στην Παλαιστίνη» και πως «μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες.

 

Στην απάντησή του ο πρεσβευτής του Ισραήλ παραθέτει το ανατριχιαστικό βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και το οποίο δείχνει 5 γυναίκες ομήρους της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου όταν έγινε το μακελειό στα κιμπούτς.

«Άκουσα μέρος της συνέντευξης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στην τηλεόραση του Attica. Ο ισχυρισμός ότι “μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες” είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες», τονίζει ο πρεσβευτής του Ισραήλ.

Και επισημαίνει: «Η Χαμάς, είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκια της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Οι δηλώσεις, οι διδαχές και οι ενέργειες των ηγετών της αποκαλύπτουν την πραγματική τρομοκρατική φύση της».

«Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή, τόσο για το Ισραήλ όσο και για τους Παλαιστίνιους, η Χαμάς δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μέρος της. Αυτή είναι η βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύει η Χαμάς . Αυτές οι γυναίκες είναι ακόμα αιχμάλωτες», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ.Κατζ.

Διαβάστε επίσης:

 

Έρχεται το πιο ζεστό καλοκαίρι με ακραίες θερμοκρασίες,ο αναλυτικός πίνακας του ECMWF που «δεν πέφτει ποτέ έξω»

Αναγνωρίστηκε το κράτος της Παλαιστίνης: Το Ισραήλ ανακαλεί τους πρεσβευτές του ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Λαμία: Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα σχολικά γεύματα, τι άλλο βρέθηκε στα σκευάσματα ΒΙΝΤΕΟ

Λαμία: Την χτύπησε τράγος και πέθανε μία εβδομάδα μετά – Ποια η αιτία του θανάτου