Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε το ζευγάρι ηλικιωμένων που δώρισαν 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου
Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης και η Σωτηρία Αραμπατζή, δώρισαν τις οικονομίες μιας ζωής στο νοσοκομείο στο Διδυμότειχο, συγκινώντας το πανελλήνιο.
Στο χωριό Μάνη του Έβρου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ώστε να ευχαριστήσει από κοντά το ζευγάρι των ηλικιωμένων που δώρισαν 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης και η Σωτηρία Αραμπατζή, που επισκέφτηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, δώρισαν τις οικονομίες μιας ζωής στο νοσοκομείο στο Διδυμότειχο, συγκινώντας το πανελλήνιο.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έφτασε μέχρι τη Μάνη Διδυμότειχου και πήγε στον σπίτι των ηλικιωμένων, ενώ τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν τους κόπους μιας ζωής για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας των συμπολιτών τους.
Τι έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ανάρτησή του:
«Με πολλή χαρά επισκέφτηκα τον κύριο Παναγιώτη και την κυρία Σωτηρία Αραμπατζή, που μας συγκίνησαν δωρίζοντας τους κόπους μιας ζωής στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Τους ευχαριστώ για τη ζεστασιά της φιλοξενίας τους στο όμορφο χωριό τους, τη Μάνη» έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ikea: Το νέο Bluetooth ηχείο των 59,99 δολαρίων συνδέεται και με την TV
Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πατρών στο Frontiers Planet Prize 2026
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Samsung SmartTag 3: Διέρρευσε με νέο design και τιμή 29,99 δολάρια
