O ΝΟΠ έχει πολλούς λόγους για νίκη
Αλλη ιδιαιτερότητα λαμβάνει πλέον ο αυριανός αγώνας της ομάδας πόλο του ΝΟΠ με αντίπαλο την Χίο, καθώς η προχθεσινή ισοπαλία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Χανιά αλλάζει τα δεδομένα.
Πλέον η πατρινή ομάδα έχει δύο επίπλων λόγους να πάρει αύριο τη νίκη και το λέμε αυτό αφενός για να απομακρυνθεί από τα Χανιά τα οποία έχουν πλησιάσει στο -1 και αφετέρου να πλησιάσει τους «πράσινους» στη βαθμολογία.
Οι δαίμονες σε κάθε περίπτωση πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να φτάσουν στη νίκη για να ελπίζουν για είσοδο στην τετράδα, η έστω να βρεθεί στην 5η θέση με όσο το δυνατόν περισσοτέρους βαθμούς οι οποίοι μεταφέρονται στον β΄ γύρο.
«Είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και εκτιμώ ότι η νίκη εξαρτάται από εμάς» δήλωσε χθες στην «Π», ο τεχνικός του Ομίλου, Γιώργος Ντόσκας ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.
Η ΚΟΕ ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα και το ΝΟΠ-Χίος θα ξεκινήσει στις 15.30 και θα σφυρίξουν οι Πολυχρονόπουλος-Κατσώνης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Nothing ετοιμάζει μυστηριώδη συσκευή AI χωρίς οθόνη
Πόσο συχνά να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού
Ωριαία αστρολογία: ξεκάθαρες απαντήσεις χωρίς ώρα γέννησης!
God of War Laufey: Αναβάλλεται η κυκλοφορία στο PS5 ποια η νέα ημερομηνία
Πόσο απορρυπαντικό χρειάζεται στο πλυντήριο
