Ο Προμηθέας πρώτο τεστ στο «Σαλούν» με τον Παπάγο
Στην Αθήνα με αντίπαλο τον Παπάγο θα αγωνιστεί σήμερα στις 18.00 ο Προμηθέας Βίκος Cola στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν.
Στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα ο Προμηθέας Βίκος Cola, ο οποίος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2025-2026, θα δώσει τα δύο πρώτα του φιλικά.
Η αρχή θα γίνει απόψε στις 18:00, όπου οι «πορτοκαλί» θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στο «Σαλούν» με αντίπαλο τον ΑΣ Παπάγου, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Elite League.
Στη συνεχεία, το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 13:00, ο Προμηθέας θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό στο ΣΕΦ, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στον πολύ ισχυρό Ολυμπιακό.
Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ο Γιώργος Λιμνιάτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να αξιολογήσει την πρόοδο της προετοιμασίας, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη των πρώτων επισήμων υποχρεώσεων και του Super Cup, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Apple AirTags: Τα υπέρ και τα κατά που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε
Η «Νέα Αριστερά» για τα κορίτσια του Πόλο από τη ΝΕΠ
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
BMW: Αντιδράσεις για τη διαφήμιση Spider-Man στις οθόνες των οχημάτων
Σαββατοκύριακο μουσικό στην Ακράτα ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε μπανάνα κάθε μέρα για μία εβδομάδα
Πανσέληνος στους Ιχθύς: Η σεληνιακή έκλειψη της 28ης Αυγούστου!
