Ο Προμηθέας πρώτο τεστ στο «Σαλούν» με τον Παπάγο
Στην Αθήνα με αντίπαλο τον Παπάγο θα αγωνιστεί σήμερα στις 18.00 ο Προμηθέας Βίκος Cola στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν.
Στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα ο Προμηθέας Βίκος Cola, ο οποίος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2025-2026, θα δώσει τα δύο πρώτα του φιλικά.
Η αρχή θα γίνει απόψε στις 18:00, όπου οι «πορτοκαλί» θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στο «Σαλούν» με αντίπαλο τον ΑΣ Παπάγου, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Elite League.
Στη συνεχεία, το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 13:00, ο Προμηθέας θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό στο ΣΕΦ, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στον πολύ ισχυρό Ολυμπιακό.
Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ο Γιώργος Λιμνιάτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να αξιολογήσει την πρόοδο της προετοιμασίας, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη των πρώτων επισήμων υποχρεώσεων και του Super Cup, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιός του Δυτικού Νείλου: Τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε
12 12 12: Η νέα σειρά του Apple TV που παντρεύει το Heat με το GTA
Παράδειγμα προς μίμηση ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλάνιστρας ΦΩΤΟ
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
PlayStation Plus Σεπτεμβρίου 2026: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια
Το απόλυτο gadget επιβίωσης: Η Nokia επιστρέφει με κινητό 30 ευρώ που φορτίζει το smartphone σας!
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Alien: Η νέα ταινία θα εστιάζει στον David του Michael Fassbender
