Ο ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος 2025»
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου ο ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» θα γιορτάσει με μαζικότητα την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος (Global Running Day)» για το 2025.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «Φειδιππίδης», τιμώντας μαζί με εκατομμύρια δρομείς σε όλο τον κόσμο την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος (Global Running Day)» για το 2025, που φέτος θα εορταστεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους δρομείς σε ομαδική προπόνηση που διοργανώνει ο Σύλλογος στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας.
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου, λοιπόν, στις 18:45, φοράμε την αθλητική μας περιβολή και με αφετηρία τα ξύλινα παγκάκια στο Έλος της Αγυιάς, απέναντι από την παραθαλάσσια καντίνα, μετά το Φάρο, τρέχουμε ελεύθερα μια απόσταση μέχρι 8χλμ, εντός του έλους και κατά μήκος του παραλιακού ποδηλατοδρόμου.
Στην προπόνηση είναι ευπρόσδεκτοι και δρομείς που δεν είναι μέλη του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης», αλλά και οικογένειες με παιδιά που μπορούν να επιλέξουν να τρέξουν όποια απόσταση επιθυμούν εντός της παραπάνω διαδρομής.
Μετά το τέλος της προπόνησης θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής, ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες!
Προτρέπουμε, δε, όσες και όσους επιθυμούν, να «ανεβάσουν» την προπόνηση αυτή στην ομάδα του Συλλόγου (ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης) στην εφαρμογή STRAVA καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τα hashtags #ΣΜΑΧ, #GlobalRunningDAY
Όσες και όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην ομαδική προπόνηση μπορούν να γιορτάσουν μαζί μας την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος 2025», «ανεβάζοντας» επίσης την προπόνησή τους της Τετάρτης 4/6 στην ομάδα του Συλλόγου (ΣΜΑΧ «Φειδίππιδης») στην εφαρμογή STRAVA και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τα παραπάνω hashtags (#ΣΜΑΧ, #GlobalRunningDAY), συμμετέχοντας μαζί με το «Φειδιππίδη» στον παγκόσμιο εορτασμό.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News