Ο Βαγγέλης Λιόλιος άνοιξε δουλειές με το ΝΒΑ!

Οι αντιπρόεδροι του ΝΒΑ, Χεσούς Μπουένο και Γιώργος Αϊβαζόγλου είχαν την πρώτη επαφή για να θέσουν το αρχικό πλάνο κοινών δράσεων μεταξύ των δύο φορέων

Ο Βαγγέλης Λιόλιος άνοιξε δουλειές με το ΝΒΑ!

Πλαίσιο συνεργασίας με το ΝΒΑ άνοιξε η ΕΟΚ. Το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ομοσπονδίας βρέθηκαν οι αντιπρόεδροι του αμερικανού οργανισμού, Χεσούς Μπουένο (Vice President NBA EME and MD NBA Spain) και Γιώργος Αϊβαζόγλου (Vice President, Head of Fan Engagement &DTC) και είχαν την πρώτη επαφή για να θέσουν το αρχικό πλάνο κοινών δράσεων μεταξύ των δύο φορέων.
Εκεί τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων και πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό Ευθύμης Ρεντζιάς και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Λιόλιος δήλωσε: «Η θεμελίωση μιας στενής σχέσης και εποικοδομητικής συνεργασίας με τον τεράστιο οργανισμό του ΝΒΑ είναι μια σημαντική προτεραιότητα της διοίκησης της ΕΟΚ. Οι προοπτικές που υπάρχουν θα έλεγα ότι είναι ανεξάντλητες και πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να έρθουμε κοντά. Τόσο να πάμε εμείς προς το ΝΒΑ, αλλά εξίσου και να έρθει το ΝΒΑ προς την Ελλάδα. Η εξωστρέφεια που εξ αρχής ήταν αδιαπραγμάτευτη για εμάς και αφορά όλους τους φορείς του μπάσκετ, εξυπακούεται ότι περιλαμβάνει σε περίοπτη κιόλας θέση το ΝΒΑ.
Σήμερα μπήκαν οι βάσεις αυτής της συνεργασίας και έγινε κατανοητό εκατέρωθεν ότι υπάρχει πραγματική διάθεση, υπάρχει σχέδιο και επιθυμία να κάνουμε από κοινού πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Η πρόθεση είναι σύντομα να αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα, όμως το βέβαιο είναι ότι άρχισε μια εποχή συνεργασίας μεταξύ μας».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ