Ομαδικό κώλυμα οι διαιτητές, δεν «σφυρίζουν» στα ματς της SL1!
Με αφορμή τις καταγγελίες του Τάσου Παπαπέτρου για απειλές εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του.
Την πρόθεσή τους για κινητοποιήσεις θα υλοποιήσουν οι διαιτητές της Stoiximan Super League.
Όπως έγινε γνωστό, ήρθαν σε γνώση της Αστυνομίας και της UEFA οι καταγγελίες του Τάσου Παπαπέτρου για απειλές εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του.
Σύμφωνα ωστόσο με το «dikisports», οι Έλληνες ρέφερι δεν αρκούνται σ’ αυτό και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις εναντίον τους, θα απέχουν από τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής.
Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, δήλωσαν ομαδικό κώλυμα, με τη σχετική απόφαση να λαμβάνεται ομόφωνα και να έχει κοινοποιηθεί ήδη στον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Το έργο «Αντιγόνη» προβλήθηκε στα Καμίνια ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
