Οταν ο Γιαννίκης «στράβωσε» με τον Ντάσιο

Ο Ντάσιος θα έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Πάτρα για να προχωρήσει θέματα της ομάδας, να τα πει και από κοντά με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής

Οταν ο Γιαννίκης «στράβωσε» με τον Ντάσιο

Ο Γιώργος Ντάσιος επιστρέφει στην Παναχαϊκή και αναλαμβάνει καθήκοντα τιμ μάνατζερ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Επί της ουσίας, θα έχει τον ρόλο ενός αναβαθμισμένου γενικού αρχηγού, που θα λειτουργεί ως σύνδεσμος ανάμεσα σε παίκτες και διοίκηση, θα σβήνει φωτιές και γενικά θα είναι ο άνθρωπος από τον οποίο θα περνούν πολλά πράγματα μέσα από τα χέρια του όταν μιλάμε για αποδυτήρια.
Την ίδια δουλειά έκανε και στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντάσιος τη σεζόν 2019-2020. Δεν είχε καμιά σχέση με τις μεταγραφές, αλλά μέσα στα αποδυτήρια ήταν αυτός που κρατούσε τις ισορροπίες με τη σοβαρότητα που ενέπνεε. Η συνεισφορά του στην άνοδο του ΠΑΣ στη Super League 1 ήταν πολύ σημαντική, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναγνωρίστηκε από τον Γιώργο Χριστοβασίλη.
Στο τέλος της σεζόν τού πρότεινε να μείνει στην ομάδα ως υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής, κάτι που Ντάσιος απέρριψε θεωρώντας ότι όχι μόνο υποβιβάζεται, αλλά και ότι δεν αναγνωρίζεται η προσφορά του. Τότε «στράβωσε» με την αποχώρησή του μέχρι και ο προπονητής του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης και παρότι είχαν ακουστεί πολλοί υποψήφιοι για τη θέση του Ντάσιου, δεν πήρε κανέναν. Αυτή η κίνηση ερμηνεύτηκε ως μια σιωπηλή διαμαρτυρία του νεαρού τεχνικού που είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Ντάσιο.
Και κάτι ακόμα που δεν είναι γνωστό. Ο Γιώργος Ντάσιος λειτουργεί την ακαδημία της Θύελλας Ελεούσας στα Γιάννινα και απομένει να ρυθμίσει και αυτό το ζήτημα προκειμένου να μπορεί να εργαστεί απερίσπαστος για την Παναχαϊκή.
Ο Ντάσιος θα έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Πάτρα για να προχωρήσει θέματα της ομάδας, να τα πει και από κοντά με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής και να τεθούν θέματα προετοιμασίας και προγραμματισμού.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments