Παίκτες Παναχαϊκής: «Καμία προπόνηση μέχρι να πάρουμε χρήματα»

Παίκτες Παναχαϊκής: «Καμία προπόνηση μέχρι να πάρουμε χρήματα»

Πριν από λίγο, οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία έκαναν γνωστούς τους λόγους της αποχής και ενημέρωσαν τους φιλάθλους ότι μέχρι να πάρουν μέρος των χρημάτων, δεν θα γίνει καμία προπόνηση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όλοι εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές  της ιστορικής ομάδας της Παναχαϊκής, σεβόμενη την αξία και το όνομα αυτής, όχι στα λόγια αλλά και στη πράξη, γνωστοποιούμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί με υπομονή και ηρεμία και με μοναδικό σκοπό στην επαναφορά της ομάδας στη θέση που της αξίζει. Σε επανειλλημένες οχλήσεις προς τη διοίκηση για το τι μέλη γενεσθαι με τις οφειλές μας, λαμβάναμε πάντα αόριστες υποσχέσεις σε αόριστο χρόνο.

Προς σεβασμό στην ομάδα και στους εαυτούς μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα σε κάθε αγώνα παρά τις αντίξοες συνθήκες. Με εκτίμηση και σεβασμό προς την Παναχαϊκή ιδέα και τον φίλαθλο κόσμο της.Μέχρι νεωτερας και μέχρι καταβολής μεριδίου των δεδουλευμένων μας δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία προπόνηση προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου”.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments