Παλαιά Σφαγεία: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Πότε θα γίνει ο διαγωνισμός – Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε.

Παλαιά

Φανερό, προφορικό, πλειοδοτικό διαγωνισμό, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δημοπρασιών, θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Πατρέων προκειμένου να εκμισθώσει το ισόγειο κτήριο Κ5 εμβαδού 173,75 τ.μ , μαζί με τον υπαίθριο χώρο του ΝΚ3 εμβαδού 219,33 τ.μ, για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, εντός του κτηριακού συγκροτήματος των Παλαιών Σφαγείων.

Το ακίνητο που θα εκμισθώσει ο Δήμαρχος Πατρέων, θα λειτουργήσει ως κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, Εστιατόριο, Αναψυκτήριο σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την Πέμπτη 14η Δεκεμβρίου και ώρα από τις 10:30 π.μ. στο επί της οδού Μαιζώνος 108, Δημοτικό κτήριο, αίθουσα Συνεδριάσεων – 1ου ορόφου.

Πληροφορίες για την δημοπρασία και αντίγραφο της σχετικής διακήρυξης , χορηγείται στους ενδιαφερομένους από το Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Πατρέων , εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Διεύθυνση Παντανάσσης 28 – 2ος όροφος, τηλέφωνα 2613 610320 και 2613 610 217. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων www.e-patras.gr / Ηλ. Δημοκρατία /Διακηρύξεις.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop