Παναχαϊκή: Οι κινήσεις, οι φήμες, η νέα ΠΑΕ και το CAS

Στην Παναχαϊκή παρακολουθούν την περίπτωση του τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Θεμιστοκλή Τσέλιου, αν και εφόσον μείνει ελεύθερος

Παναχαϊκή

Ονόματα ακούγονται, κινήσεις γίνονται, φήμες κυκλοφορούν όσον αφορά την Παναχαϊκή, όμως ας προσπαθήσουμε να φιλτράρουμε και να ξεκαθαρίσουμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει, αλλά και να δώσουμε κάποιες πληροφορίες στους φίλους της ομάδας.
Καταρχάς, αν δεν ανακοινωθεί η απόφαση από το CAS για Κοζάνη, Μακεδονικό, Λευκίμμη, δεν μπορεί επισήμως να προχωρήσουν πολλά. Μπορούν όμως ανεπισήμως. Να τα πάρουμε ένα – ένα.
ΡΟΣΤΕΡ
Η Παναχαϊκή έχει κρατήσει μέχρι στιγμής τους Λυμπέρη Στεργίδη, Ανδρέα Κολοβούρη, Γιώργο Σμίλτο, Νίκο Κωνσταντακόπουλο, Ανδρέα Μαστραντωνάκη, Ατίλιο Λιμάτσι, Μανώλη Παπαχρονόπουλο, Νίκο Στασινόπουλο, Βαγγέλη Αλεξόπουλο, Νίκολα Καρακλάιτς, Λόρι Κέρι, Γιάννη Μπουρλάκη, Δημήτρη Τσακμάκη, Κώστα Τεγούση, Θωμά Γούλα. Συνολο 15 ποδοσφαιριστές. Η υπόθεση με τον Λιποράσε δεν έχει τελειώσει.
Η Παναχαϊκή τον θέλει και επιμένει να τον κρατήσει. Επίσης, δεν έχει τελειώσει ούτε η υπόθεση του Χαντί. Μπορεί να μείνει κι αυτός με κάποιες προϋποθέσεις. Προς την έξοδο είναι ο Χρ. Αθανασόπουλος, παρελθόν αποτελεί ο Καρπαθάκης, που μάλλον πάει προς Ιάλυσο.
ΝΕΑ ΠΑΕ
Με το που θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει μετά την απόφαση του CAS, η νέα ΠΑΕ θα είναι σχεδόν έτοιμο, καθώς έχουν προχωρήσει τα πάντα. Πιθανότατα, πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι ο Αστον Μπέιλι, διευθύνων σύμβουλος κάποιος από την Πάτρα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Πέτρος Σταθάκης θα είναι στο ΔΣ της ΠΑΕ.
ΦΗΜΕΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Η Παναχαϊκή ψάχνει ακόμα δύο τερματοφύλακες, έναν κεντρικό αμυντικό, 1-2 μπακ (ανάλογα τι θα γίνει με Λιποράσε), ένα «οχταροδεκάρι», έναν αμυντικό μέσο, έναν εξτρέμ και έναν σέντερ φορ. Οι «κοκκινόμαυροι» διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 25χρονο εξτρέμ, Γιώργο Κάκκο, που αποχωρεί από τον Ηρακλή.
Στην Παναχαϊκή παρακολουθούν την περίπτωση του τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Θεμιστοκλή Τσέλιου, αν και εφόσον μείνει ελεύθερος, υπό προϋποθέσεις θα μπει στο «κάδρο» ο Αγγελος Αγγελόπουλος. Ομως γενικά δεν υπάρχει βιασύνη, διότι αυτή την εποχή «οι παίκτες ζητούν ό,τι τους κατέβει», ενώ περιμένουν να δουν τι θα γίνει και με ομάδες όπως η Ξάνθη, ο Εργοτέλης και ο Διαγόρας.