Παναχαϊκή: Τι έγινε στο Διαιτητικό με Ρόκα – Κοτσώνη

image 615104

Συζητήθηκε σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο το αίτημα επιβολής ποινών του Στάθη Ρόκα και αυτό της ενεργοποίησης από τον Δημήτρη Κοτσώνη στην Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή επιδίωξε αναβολή συζήτησης στην προσφυγή Κοτσώνη, με τον δικηγόρο Νεκτάριο Σπανό να αναφέρει: «Η ΠΑΕ έχει διάθεση να αποπληρώσει από τα τηλεοπτικά που πρόκειται να καταβληθούν τέλη Απριλίου. Αναγνωρίζουμε το ποσό, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη λόγω κορονοϊού».

Το αίτημα απορρίφθηκε, αφού προηγουμένως η πλευρά της εκπροσώπησης Κοτσώνη είπε προς την έδρα: «Τη Δευτέρα έπρεπε να καταβληθούν 10.000 ευρώ από τις 20.000. Οι ομάδες παίρνουν τώρα χρήματα από το Στοίχημα. Εδώ υπάρχει σοβαρός οικογενειακός λόγος. Είναι χρήματα που έχει ανάγκη. Αν δώσετε αναβολή, θα τελειώσει το πρωτάθλημα και ο ποδοσφαιριστής δεν θα πληρωθεί. Ενεργοποιήστε την ποινή για να αναγκαστεί

Στη συζήτηση του αιτήματος επιβολής ποινών του Στάθη Ρόκα τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος και την ΠΑΕ οι Χάρης Γρηγορίου, Δόξα Τσαγκαράκη. Ο πρώτος ανέφερε: «Οφείλει χρήματα η παλιά ΠΑΕ. Ο Ρόκας είχε δικαιωθεί. Υπάρχει μία σύμβαση εκχώρησης που δεν τηρήθηκε.

Δεν μπορούσε να στραφεί κατά του τότε διευθύνοντος συμβούλου, Παναγιώτη Τσιριμπή. Σας προσκομίζω καταδικαστική απόφαση και υπεύθυνη δήλωση του ίδιου ότι δεν έχει περιουσιακά στοιχεία».

Ο Γρηγορίου είπε από πλευράς ΠΑΕ: «Η Παναχαϊκή είναι ομάδα της καρδιάς μου. Τον Τσιριμπή τον έβαλε ο Κούγιας διευθύνοντα σύμβουλο. Ήταν ιδιοκτήτης και έβαζε τον κάθε Τσιριμπή και τον κάθε πικραμένο. Έβαλε τον Χριστακόπουλο, του έκανε μήνυση για πλαστογραφία, την πλήρωσε ο Χριστακόπουλος και τώρα είναι το δεξί του χέρι.

Έχουμε μία «φωτογραφική» διάταξη για την Παναχαϊκή από τον κύριο Βασιλειάδη για να διακοπεί η καθολική διαδοχή. Για εμάς έγινε ειδικά και έτσι ανέβηκε. Οι νέοι μέτοχοι δεν έχουν καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ. Το έμβλημα, τα χρώματα, είναι άλλα. Ο Ρόκας από το 2015 έως το 2021 δεν έχει καμία πράξη εκτέλεσης, ούτε μηνύσεις, ούτε αγωγές. Πρώτη φορά λάβαμε εξώδικο πριν την εκδίκαση. Εμείς ανεβήκαμε και κάναμε μεγάλο μπάτζετ με δεδομένο τον νόμο της διακοπής της καθολικής διαδοχής».

Ο Παναγόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν έχουν γίνει άλλες ενέργειες, όμως πρόσθεσε: «Η ίδια η ΠΑΕ στο σάιτ της ομολογεί την άρρηκτη συνέχεια του ιστορικού παρελθόντος από το 1891». Στις δύο πλευρές δόθηκε προθεσμία για υπομνήματα έως τη Δευτέρα (05/04).

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ