Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαδικτυακή Εκδήλωση στις 3, 4 και 5 Μαΐου για μαθητές Γ΄ Λυκείου

Η εκδήλωση απευθύνεται στους μαθητές Γ΄ Λυκείου των νομών Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαδικτυακή Εκδήλωση στις 3, 4 και 5 Μαΐου για μαθητές Γ΄ Λυκείου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, στο πλαίσιο της Πράξης «Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πατρών», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Μούρτζη, διοργανώνει Διαδικτυακή Εκδήλωση στις 3, 4 και 5 Μαΐου, για μαθητές Γ΄ Λυκείου με θέμα: «Οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων».

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Η εκδήλωση απευθύνεται στους μαθητές Γ΄ Λυκείου των νομών Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ακαδημαϊκό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Πατρών, να ενημερωθούν από τα Τμήματα για τα προγράμματα σπουδών τους, τις επαγγελματικές προοπτικές, καθώς και τις δυνατότητες επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Παρουσίαση Τμημάτων 1ου Επιστημονικού Πεδίου «Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες», Τρίτη 3-5-22 9:00π.μ. – 10:45π.μ.

Παρουσίαση Τμημάτων 2ου Επιστημονικού Πεδίου «Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες», Τρίτη 3-5-22 11:00π.μ. – 13:55μ.μ. & Τετάρτη 4-5-22 9:00π.μ.-9:55π.μ

Παρουσίαση Τμημάτων 3ου Επιστημονικού Πεδίου «Επιστήμες Υγείας και Ζωής», Τετάρτη 4-5-22 10:15π.μ. – 13:00μ.μ.

Παρουσίαση Τμημάτων 4ου Επιστημονικού Πεδίου «Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής», Πέμπτη 5-5-22 9:00π.μ. – 10:55π.μ.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ