Παράταση της απαγόρευσης μετακίνησης σε δάση, άλση και περιοχές Natura έως τις 20 Αυγούστου
Το ίδιο χρονικό διάστημα απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα ή εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, όπως, π.χ. οξυγονοκόλληση, ή καύση εύφλεκτης ύλης.
Παρατείνεται για μια εβδομάδα ακόμη, έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου και ώρα 06.00, η ισχύς της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που ετέθη σε εφαρμογή στις 5 Αυγούστου και σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση.
Ταυτόχρονα, για το ίδιο χρονικό διάστημα απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα ή εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, όπως, π.χ. οξυγονοκόλληση, ή καύση εύφλεκτης ύλης.
Για κάθε παράβαση, εκτός από τις σοβαρές ποινικές κυρώσεις, προβλέπεται στην πρώτη περίπτωση πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ και στη δεύτερη, πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί πέφτει χαλάζι ενώ κάνει ζέστη; Η εξήγηση των μετεωρολόγων
Τέλος στα ψεύτικα προφίλ στο Facebook; Η απάντηση της Meta στην εποχή της AI
Ζώδια 25/7: Εκρηκτικό σκηνικό – «Σεισμός» στα 4 μεταβλητά ζώδια!
Εμμηνόπαυση: Τα 10 «ύπουλα» συμπτώματα πριν τα 40
Η Meta διαφημίζει την AI χωρίς να δείχνει AI και κανείς δεν κατάλαβε γιατί
